Wie helpt er als de Register Executeur is verhinderd, ziek of met vakantie is?

ErfrechtExecuteur-Levenstestament-Nalatenschapcoach-nalatenschap-testament-erfrecht-Mediation-Mediator-Vertrouwenspersoon-InterventioDe Stichting RegisterExecuteur helpt bij calamiteiten en kan de werkzaamheden van de RegisterExecuteur overnemen. Hierdoor kan de Register Executeur zijn klanten garanderen dat zijn werkzaamheden op dezelfde wijze worden voortgezet.

Bij de uitoefening van de werkzaamheden kan de RegisterExecuteur een beroep doen op de Expertisedesk van de centrale organisatie. De Expertisedesk heeft deskundige en ervaren medewerkers die de RegisterExecuteur ondersteunen.

De Stichting RegisterExecuteur is een landelijk opererende organisatie die gespecialiseerd is in de zakelijke en financiële voorbereiding en afwikkeling van nalatenschappen.
De RegisterExecuteur heeft een gedegen juridische en fiscaalrechtelijke opleiding gevolgd en heeft een ruime werkervaring.

Bij de uitoefening van zijn werkzaamheden kan de RegisterExecuteur een beroep doen op de Expertisedesk van de centrale organisatie. De Expertisedesk zorgt er ook voor dat de RegisterExecuteur altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen.