Hoe blijft de Register Executeur op de hoogte van de laatste ontwikkelingen?

ErfrechtExecuteur-nalatenschap-testament-erfrecht-Levenstestament-InterventioDe Register Executeur blijft aan de hand van permanente educatie op de hoogte van ontwikkelingen die van invloed zijn. Het actualiseren van vakkennis d.m.v. bijscholen gebeurt bijvoorbeeld door (avond-)onderwijs, zelfstudie, het bijwonen van congressen, de maandelijkse e-nieuwsbrief van de Stichting RegisterExecuteur en deelnemen aan (wetenschappelijke) internetfora.

De Register Executeur wordt bij de voorbereiding en afwikkeling van nalatenschappen ondersteund door de Expertisedesk van de Stichting RegisterExecuteur.

De Stichting RegisterExecuteur is een landelijk opererende organisatie die gespecialiseerd is in de zakelijke en financiële voorbereiding en afwikkeling van nalatenschappen. De RegisterExecuteur heeft een gedegen juridische en fiscaalrechtelijke opleiding gevolgd en heeft een ruime werkervaring.

Bij de uitoefening van de werkzaamheden kan Interventio als Register Executeur een beroep doen op de Expertisedesk van de centrale organisatie. De Expertisedesk zorgt er ook voor dat de RegisterExecuteur altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen.