Over Tsjip

De rode draad in alles wat ik doe is vertrouwen. Vertrouwelijk omgaan met hetgeen dat met mij wordt gedeeld. Mensen het vertrouwen geven dat ik ze met mijn kennis en kunde kan helpen. Het vertrouwen krijgen door te handelen en regelen volgens de opdracht die mij wordt gegeven.Na mijn studie Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen heb ik 18 jaar bij AkzoNobel gewerkt in diverse Financiële, Marketing en Strategie rollen. Met heel veel plezier heb ik leiding gegeven aan teams, gewerkt aan complexe projecten, fusies en overnames en onnoemelijk veel met verschillende culturen gewerkt. Door mijn organisatorische vaardigheden, hands-on mentaliteit en inhoudelijke kennis werd ik steeds meer gevraagd om te bemiddelen, mensen te adviseren, coachen, helpen bij een erfenis en een luisterend oor te bieden.

Door mensen te helpen en dienstbaar zijn, haal ik heel veel voldoening uit m’n werk. In elke situatie met interactie tussen mensen zit een verhaal. Geen een situatie is hetzelfde en daarom vraagt de oplossing ook om maatwerk. Dit is wat mij intrigeert en het zo interessant maakt.

De rode draad in alles wat ik doe is vertrouwen. Vertrouwelijk omgaan met hetgeen dat met mij wordt gedeeld. Mensen het vertrouwen geven dat ik ze met mijn kennis en kunde kan helpen. Het vertrouwen krijgen door te handelen en regelen volgens de opdracht die mij wordt gegeven.

Als je vertrouwen hebt, hoef je niet de gehele trap te zien om de eerste stap te zetten.
Martin Luther King